Wijsheden kubus van textiel

Make it yourself!

Inspirerende wijsheden in het interieur

 

Wijsheden kubus van textiel, Keepingtouch, in contact blijven met mooie momenten. Make it yourself.toen

.
‘ Geluk, het mooie en sterke zit in jezelf. Met dit inzicht straal je zelfvertrouwen uit en sta je sterker in je schoenen. Geniet daarom van je eigen positieve ervaringen want zij vertellen dit aan jou.
.
.
‘Ik geloof dat iedereen dit kan ervaren.  Ik help je graag om dit voor jou tastbaar en zichtbaar te maken met deze wijsheden kubus van Keepingtouch.’  Wietske


Inspirerende spreuken en wijsheden 

Een spreuk of wijsheid is bemoedigend waarmee je op je eigen manier iets over jezelf kan vertellen. Het is toegankelijk voor iedereen en tegelijkertijd toch een heel persoonlijke uiting.
.
.
Zo zijn er bepaalde spreuken of wijsheden die je gewoon aanspreken en bij je horen. Maar soms is er meer.
.
.
Spreuken die iets zeggen over hoe je hoopt te zijn en in het leven wilt staat. Dat geeft een fijn gevoel om je juist met die tekst te identificeren. En door deze wijsheden kubus in je interieur neer te zetten vertel je een persoonlijk verhaal over jezelf.

.
Op zoek naar geluk

Het is fijn om inspiratie te hebben voor het vinden van jou geluk. Zo zijn er spreuken en wijsheden die je inzicht en inspiratie geven in je persoonlijke leven en je de weg wijzen. En juist dat is bemoedigend om dichtbij je te hebben in onze snel veranderende samenleving.
.
.
Als een wijsheid of tekst iets moois bij je oproept, dan heeft dat een tijdloze waarde. Ja, ‘zo-is-het’ beleving als je je eigen wijsheid weer ziet en terugleest. Je identificeert je weer met die tekst en dat voelt vertrouwd.

 

Je trouwe metgezel in het interieur

Gebruik de wijsheden kubus als interieur decoratie voor je woonkamer of kantoor. Bedrukt met jouw favoriete spreuken of wijsheden om elke dag met inspiratie te beginnen. Als je daar geen ‘ja’ tegen zegt…….

 

 

 

Wijsheden kubus van textiel, Keepingtouch, in contact blijven met mooie momenten. Make it yourself.

 

 

Wijsheden kubus van textiel, Keepingtouch, in contact blijven met mooie momenten. Make it yourself.

 

 

Zelf een leuk cadeau maken met inspirerende wijsheden?

Deze wijsheden kubus met 5 wijsheden, een andere vorm van tegeltjeswijsheid, is bedoeld om te prikkelen en te inspireren.
.
.
Een persoonlijke eyecatcher als decoratie voor in huis, voor jezelf of iemand anders. En weer eens iets andersaders dan foto’s of een schilderij.
.
.
Zet deze kubus op je bureau om de dag positief te beginnen.

.
.
.

Hoe maak je deze wijsheden kubus?

Wil je ook een wijsheden kubus? Make it yourself!
.
.
Elke spreuk of wijsheid die je aanspreekt kun je op verschillende manieren en in de stijl die je wilt op de kubus maken en zo in je interieur verwerken. Niet alleen de spreuken kunnen een bron van inspiratie zijn, ook hoe je het doet.
.
.
Maak de wijsheden kubus helemaal zoals je zelf wilt:

 • Schrijf de tekst met een gouden fineliner of (textiel)stift op de kubus, goud op paars is prachtig!
  .
 • Borduur met wol een paar woorden op de kubus.
  .
 • Schrijf een spreuk op een briefje (handlettering) en prik dit op de kubus.

.
.
.
Wijsheden kubus printen en drukken op textiel

.
.
Vraag Gratis een A4 document aan met 5 wijsheden, speciaal op maat gemaakt voor de kubus. Om zelf aan te vullen of meteen te printen op transferpapier om op elk vlak van de kubus te strijken.
.
.

Nu gratis aanvragen o.v.v. wijsheden; je ontvangt de 5 wijsheden per mail in spiegelschrift en schrijft je in voor de nieuwsbrief.

.
.
.

Dit heb je nodig voor een wijsheden kubus

* Digitale afbeelding of tekst van ± 8 bij 8 cm.
.

* Transferpapier (A4), verkrijgbaar in de webshop

.  
* Strijkijzer.
.

* Kubus (alleen voor ecru, roze en turquoise) verkrijgbaar in de webshop

.
.
.

Zo ga je te werk om een wijsheden kubus te maken

 • Print de foto of tekst in spiegelbeeld op de onbedrukte zijde van het transferpapier.
  .
 • Knip de foto of tekst uit.
  .
 • Zet het strijkijzer op de warmste katoenstand (zonder stoom) en wacht tot het op temperatuur is.
  .
 • Leg het transferpapier met de foto/tekst naar beneden op een zijde van de kubus en dek het af met een lapje katoen.
  .
 • Druk het strijkijzer gedurende 20 – 25 seconden stevig en met draaiende bewegingen op de afbeelding. Neem hierbij ook goed de randen mee.
  .
 • Verwijder het lapje katoen, laat de stof helemaal afkoelen, verwijder daarna gelijkmatig het transferpapier. Mocht het transferpapier op een plek niet loslaten, ga hier dan nog even met het strijkijzer overheen.
  .
 • Fixeer de foto of tekst in de stof door deze met bakpapier te bedekken en er lichtjes met een heet strijkijzer overheen te gaan. Verwijder na 2 – 3 seconden het nog hete bakpapier van de foto. Laat het bakpapier op een plek niet los, ga hier dan nog even met het strijkijzer overheen.

 

naar de webshop

.
.
.

 

terug naar de kubus

 

 

.