Kindertekeningen

Workshop Ikidee: Bewaren van kindertekeningen en meer

Kindertekeningen bewaren, belangrijke papieren en documenten bewaren

Ikidee.nl, kindertekeningen bewaren, belangrijke papieren bewaren, documenten bewaren, Keepingtouch

HELP! Mijn kind komt thuis van de basisschool en neemt mee…………een stroom aan kindertekeningen, schoolfoto’s, rapporten, feesthoedjes, schriften, boeken, werkstukken, knutselwerkjes, spreekbeurten, schoolkranten, diploma’s, medailles enz. enz.

Herken je dit? En misschien heb je ook een moedeloos gevoel van ‘Wat doe ik hiermee?’

Kindertekeningen bewaren

Samen met Lies Mulder heb ik daarom een concept bedacht om alles wat belangrijk is vrolijk te verzamelenverstandig te ordenen en prettig toegankelijk te bewaren, voor nu en later!

Workshop Ikidee

In Ikidee bundelen wij onze kennis en ervaring op het gebied van kindertekeningen bewaren, belangrijke papieren bewaren en/of documenten bewaren.
.
.
Ikidee helpt je bij kindertekeningen bewaren, belangrijke papieren bewaren en/of documenten bewaren.
.
.
Om al deze spullen in huis vrolijk te verzamelen, verstandig te ordenen en prettig toegankelijk vorm te geven.
.
.
Nu het schooljaar weer begonnen is een tip om met Ikidee aan de slag te gaan.
.
.
Het is onze passie, Lies Mulder en Wietske Lycklama à Nijeholt, om jou hierbij verder te helpen en begeleiden!

Wat is er te doen met Ikidee?

  • Tijdens de interactieve lezing vertellen we jullie graag meer over IKIDEE en laten we zien hoe je zelf hiermee aan de slag kunt gaan.

  • De workshop Ikidee is leren door echt te doen, dus van onoverzichtelijke doos naar een mooi overzichtelijk systeem.

Tot ziens bij onze workshop of een interactieve lezing

Of volg en like Ikidee op FACEBOOK

 Bewaren van spullen met veel herinneringen heeft een positief effect.

Zowel op diegene die bewaart als wel diegene die het later ontvangt.

Dus bewaren van die onalledaagse dingen mag en moet!

Om daaruit gewoon de grootsheid van het leven te vieren, alleen of samen met je kinderen.

 

Ikidee.nl, kindertekeningen bewaren, belangrijke papieren bewaren, documenten bewaren, Keepingtouch


Workshop Ikidee: Bewaren van kindertekeningen en meer naar overzicht en altijd toegankelijk

Eén dag samen aan de slag met die onoverzichtelijke verzameldoos met ‘allerlei herinnerdingen’ uit de kindertijd. Je verwerkt die paperassen tot een handig en makkelijk toegankelijk systeem. Je leert dit materiaal zorgvuldig te sorteren, daarin keuzes te maken en volgens je eigen persoonlijke idee vorm te geven: je eigen Ikidee-systeem.

Wij bieden een inspirerende groep/omgeving, onder deskundige, betrokken en ervaren begeleiding.

Het resultaat is een systeem waar je als ouder/ verzorger en als kind veel plezier van hebt en dat het bekijken meer dan waard is! Het laat zien hoe de persoonlijkheid van je kind zich heeft ontwikkeld in zijn of haar kindertijd! Geen ballast meer van weinig zeggende creaties.

Ikidee leert je hoe je kindertekeningen/ -knutsels/ -verhalen en belangrijke papieren vrolijk verzamelt, verstandig ordent en prettig toegankelijk bewaart, voor nu en later!

Het is onze passie om jou hierbij te helpen. Wij, Lies Mulder en Wietske Lycklama à Nijeholt, zien je graag!

 

Wie?
Voor diegene die waarde hechten aan kindertekeningen bewaren, belangrijke papieren bewaren, documenten bewaren en die eindelijk verlost wil worden van die doos met ‘van allerlei’ op zolder….

Wanneer?
Op afspraak en in overleg, wanneer jij kunt.

Waar?
Atelier Jister 36, 8404 GZ te Langezwaag.

Hoe?
Geef je op via CONTACT om een hele dag daadwerkelijk aan de slag te gaan met die onoverzichtelijke doos vol kinderdierbaarheden. Bij aanmelding ontvang je een aantal handige voorbereidingstips.

Investering?
Ter introductie 69 euro p.p. (inclusief lunch) in Atelier Jister 36. Graag vooraf betalen na aanmelding, je ontvangt hiervoor een factuur.

Ervaring

Iemand zei tijdens een lezing van ons: ‘Ik wilde dat ik dit allemaal geweten had, toen mijn kinderen nog klein waren, dan had ik nu niet zo’n onoverkomelijke hoeveelheid kinder-herinnerdingen!”

Interactieve lezing over het Waarom? van Kindertekeningen en meer bewaren

In deze lezing vertellen we over de waarde van kindertekeningen bewaren, belangrijke papieren bewaren en/of documenten bewaren. We geven inzicht en bewustwording in dit proces. Want als ouder/verzorger is het prettig om te weten hoe je hier verantwoord mee om gaat. En met welke ‘Ikidee’-en en producten je thuis eenvoudig meteen aan de slag kunt.

Wij bieden een systeem om kindertekeningen en andere herinnerpaperassen te archiveren/bewaren en toegankelijk te maken. Op elk moment, wanneer je dat wilt, makkelijk te pakken en een feest om te bekijken.


Wie?

Werk je op een plek waar belangstelling is voor dit verhaal? Dan komen wij langs. Maar ook voor iedereen die eindelijk verlost wil worden van die onoverzichtelijke doos op zolder…..En voor diegene die het belang zien van het bewaren van persoonlijke spullen tijdens de school loopbaan en anders.

Waar?
Atelier Jister 36, 8404 GZ te Langezwaag of op locatie.

Hoe?
Neem gerust contact op om jouw ideeën hierover verder vorm te geven. Samen maken we er iets moois van! Ken jij mensen die geïnteresseerd zijn en kun jij een groep van minimaal 12 mensen bij elkaar krijgen dan komen wij ook graag bij jou op locatie. En nemen we als dank iets speciaals voor je mee!

Investering?
Ter introductie € 25,- per lezing. Op locatie extra € 0.25/km reiskosten.

Mijn persoonlijke motivatie en ambitie voor Ikidee

Omdat ik moeilijk dingen weg kan doen en kindertekeningen en eerste geschreven woordjes en verhaaltjes als belangrijke papieren zie.

Bij mijn eigen kinderen heb ik vanaf het begin geworsteld met die stroom aan kindertekeningen en belangrijke papieren en uiteindelijk een manier gevonden om dit de baas te worden. Daarbij merkte ik dat het voor de kinderen prettig was om zo nu en dan doorheen te bladeren. En gaf het mij een heerlijk gevoel dat alles onder controle was.

Door de jaren heen hoorde ik zoveel mensen zuchten dat er tig dozen op zolder stonden met de meest mooie kindertekeningen maar dat het teveel ballast was om deze te openen. Dat vind ik echt doodzonde….

Toen ontmoette ik Lies Mulder Professional Organizer, die haar vak gemaakt heeft van mensen helpen bij het ontwikkelen van persoonlijke orde, structuur en overzicht. Zo werd een mooie samenwerking geboren!

Ikidee is de manier om:

De stroom van uiteenlopende creaties en paperassen van je kind of anders,

die bijna ongemerkt je huis binnen vloeit en

die maar niet lijkt op te houden,

vrolijk te verzamelen,

verstandig in te perken en

prettig toegankelijk te bewaren,

voor nu en later!

Meer weten over Ikidee en de  mogelijkheden?
Neem contact op met Wietske Lycklama à Nijeholt via 06 1507 1142 of via

CONTACT

Een totaalpakket met een goede basis en flexibel op maat te maken. Deze producten bieden gemak, waarmee jij meteen aan de slag kunt zonder eerst veel voorbereiding van het verzamelen van spullen, want dat hebben wij voor jou gedaan. Handig en passend bij je eigen systeem om op je eigen manier kindertekening, belangrijke papieren en/of documenten te presenteren, bewaren/archiveren en prettig toegankelijk te maken.