Wenshartje

Een klein geschenk

Hartje met positieve energie

Make it yourself wenshartje, Keepingtouch, in contact blijven met mooie momentenMaak een wenshartje voor jezelf of voor iemand die je het allermooiste, beste, liefste, leukste wenst!
Een klein geschenk voor jezelf of iemand anders.

.
Positieve reminder

Soms kan door de drukte van alledag je wens even ver weg zijn. Maar op het moment dat je je wenshartje ziet en het kraaltje voelt is je wens meteen terug in je gedachten. Een positieve reminder die echt werkt! En onwijs leuk voor aan je jas, tas of als klein geschenk.
.
Maak een wenshartje voor jezelf. Als je daarna je wens in het hartje fluistert heb je voor altijd je wens dichtbij! Laat je versteld staan door deze positieve energie in jouw wenshartje. Die doet wonderen.

.

School

“Ik heb al veel collega’s gesproken. Het was een groot succes, ook voor veel jongens!! Veel kozen er zelfs voor om toch voor het hartje te gaan. Collega’s waren ook enthousiast. Uiteraard waren er ook leerlingen die het minder leuk vonden maar dat hou je altijd! Tot nu bedankt voor je snelle service en meedenken!” Priscilla

Kinderfeestje

Zes 6-jarige parmantige dametjes maken een wenshartje

“De rust is teruggekeerd in huis en de dames zijn voldaan naar huis gegaan. Nogmaals bedankt wij vonden het erg geslaagd”. Saskia en Marcel

Froulju’s-feestje

Workshop Wenshartjes op een “Froulju’s-feestje”, als cadeau aan dierbare vriendinnen.

“Jij ook heel erg bedankt voor het geven van je workshop. Ik heb zelf ook genoten en alleen maar positieve reacties nadien gehoord. Het was een geslaagd feestje”. Liesbeth

Dag voor de mantelzorger

Workshop Wenshartjes, Palet te Leeuwarden.

“Bedankt voor de fijne middag en het foldermateriaal. Onze cliënten gaven aan dat ze een fijne middag hebben gehad”. Tetje

Jonge Gezinnen Beurs

Workshop Wenshartjes, Jaarbeurs te Utrecht.

“Wij kijken tevreden terug op de stand van Kinderen, vond het een geslaagde stand en de workshops kwamen goed tot hun recht”. Marijn

..

.

Hoe maak je dit wenshartje?

Met naald en draad maak je het allermooiste hartje van stof met verschillende dessins uit het wenshartjespakket. Vul het hartje met zacht vulmateriaal en…..een gelukskraaltje. Maak het hartje dicht.
..
Dan komt het allerbelangrijkste moment; fluister je allermooiste wens in het wenshartje en deze is altijd dichtbij!
..
Maak zelf een persoonlijk wenshartje tijdens een WORKSHOP of thuis in eigen kring met een DIY PAKKET UIT DE WEBSHOP
..

Iets te vieren?

Verras jezelf, een familielid, vriendin of collega eens met een wens en hartjes. Of maak een wenshartje samen met vriendinnen en/of (klein) kinderen, tijdens een kinderfeestje of viering..

Op een kraamfeest waar iedereen een wenshartje maakt voor de baby, bij trouwen voor het bruidspaar of bij het afscheid groep 8 van de basisschool.
.
Van hartverwarmende familiedag tot teambuilding, iedereen kan een wenshartje maken. Zo zijn er vele mooie momenten voor een wenshartje met een liefdevolle herinnering.
.
.

Waarom een wenshartje van Keepingtouch?

Met het zelf kiezen van de materialen, het zelf maken van het hartje en echt de tijd nemen voor de wens is dit een hartverwarmende en persoonlijke activiteit. Bovendien makkelijk uit te voeren en waardevol voor alle betrokkenen.
..
Een wenshartje maken, een klein geschenk met positieve energie, is iets leuks om te doen met een groot positief effect. Door de gerichte aandacht gaat je wens voor je werken. En waar je gedachten zijn, daar ga je heen; de kracht van je gedachten. Elke keer als je dit hartje ziet wordt zo de positieve ‘mindsetting’ in gang gezet. Een wens is immers positief die meteen je gedachten weer in het juiste spoor zetten.

.
Deze hartverwarmende activiteit is geschikt voor een bijeenkomst van vreugde of verdriet.
.
.
.

Meer weten over de wenshartjes van Keepingtouch en de mogelijkheden?
.

Neem contact op met Wietske Lycklama à Nijeholt via 06 1507 1142 of via

CONTACT

.
.
.
.

Ervaringen workshop wenshartje maken

Zelf een wenshartje maken is en blijft iets leuks om te doen. Door de jaren heen heb ik vele mooie momenten mogen meemaken tijdens deze workshop.
.
..

Doe een wens volwassenen

Voorjaar 2013 op de beurs Vrouw kwam er een vrouw naar mij toe. Zij vertelde dat ze een zelfgemaakt wenshartje bij een workshop in Oldeberkoop sindsdien altijd bij zich heeft in haar tas. Zij wilde mij laten weten dat dit hartje veel voor haar betekend….
.
.
Of bij een andere workshop; twee schoonzusjes maken gezellig een hartje. Pas nadat ze een wens doen geven ze dit wenshartje aan elkaar…

Past er ook een vrachtauto in…

Zo had ik op een fair in Lisserbroek twee vaste klanten, twee jongens, die gedurende de dag een paar keer langs kwamen voor deze workshop. Ze bedachten en maakten de meest mooie vormen (één hartje was wel voldoende) en het was heel gezellig.
.
.
Maar het meest spannendste was toch elke keer het moment om een wens te doen. Met grote ogen keek één van de jongens mij vol verwachting aan en vroeg: “Past er ook een vrachtauto in?” “Natuurlijk”.

..

Wenshartjes op school

Wenshartjes op school, Keepingtouch, in contact blijven met mooie momenten.
Samengesteld pakket met alle materialen voor het maken van een wenshartje op school.

Wenshartjes op school, Keepingtouch, in contact blijven met mooie momenten.

Tijdens de paasviering maken 400 leerlingen in de leeftijd van 12 tot en met 16 jaar van een VMBO school een wenshartje. Foto: Priscilla


..

.
NAAR DE WEBSHOP