Over mij

Wietske Lycklama à Nijeholt

Wietske en Keepingtouch
.

 

Geluk, het mooie en sterke zit in jezelf.
Met dit inzicht straal je zelfvertrouwen uit en sta je sterker in je schoenen.
Geniet daarom van je eigen positieve ervaringen want die vertellen dit aan jou.

.
Ik geloof dat iedereen dit kan ervaren.
Ik help je graag om dit voor jou tastbaar en zichtbaar te maken met persoonlijke interieurobjecten van -goed gevoel- textiel.

.
.
.

Mijn naam is Wietske Lycklama à Nijeholt (1963) en met Keepingtouch heb ik al veel mensen een bijzondere ervaring gegeven.

 

Verder gaan met een glimlach op je gezicht én met een goed gevoel, dat is mijn cadeau voor jou, voor nu en later! De betovering van geraakt worden door iets of iemand.

 

Ik woon met mijn man en twee kinderen in Langezwaag (Friesland).

Wietske Lycklama à Nijeholt, Keepingtouch, in contact blijven met mooie momenten.

 .
.

Meer doen met mooie momenten en ervaringen

Ik zocht een manier om meer te doen met mooie momenten en ervaringen. Als dat iets moois bij je oproept verdient dat aandacht. Temeer omdat het hard werken is in onze snel veranderende samenleving om je elke dag bewust te zijn van je eigen kracht en geluk.
.
.
Zo ontdekte ik dat door het tastbaar en visueel maken van herinneringen en Mooie Momenten deze herinneringen juist krachtiger worden. En je energie en zelfvertrouwen geven op het moment dat je het nodig hebt.
.
.
Zo laat je die energie en kracht van Mooie Momenten en ervaringen voor je werken. Laat zien wie je bent.

 

 

Neem een kijkje in de webshop 

Een cadeau voor jezelf of iemand anders.
Mooi om te geven, mooi om te krijgen.
.

.
.
.

” Mijn grootste uitdaging is om met mijn -goed gevoel- producten van textiel Mooie Momenten en ervaringen duidelijk in je leven neer te zetten.
Om de schoonheid van jouw leven te laten zien “

.
.
.

Volg en like Keepingtouch op FACEBOOK  als dit je aanspreekt.
Je bent van harte welkom.

.
.
.

Hoe Keepingtouch begon

Voor mij is textiel inspirerend materiaal in al zijn diversiteit en aaibaarheid. Daarnaast hou ik van bewaren; van dierbaar kledingstuk tot compliment en lieve tekstjes. Juist deze spulletjes roepen herinneringen op aan Mooie Momenten.
.
.
Toen ik zelf kinderen kreeg en overstelpt werd met Mooie Momenten en ervaringen wilde ik deze op een aantrekkelijke en zichtbare manier vast leggen om ze dichtbij te hebben. Zo is de zachte aaibare kubus van katoen ontstaan.
.
.
Want met de kubus kun je je eigen herinnering op een persoonlijke manier tastbaar en zichtbaar maken. Met het schrijven van een mooie zin of lieve tekstjes. Door het vastmaken van een stukje stof van een kledingstuk met fijne herinneringen. Of met transferpapier een dierbare foto of tekst op de kubus strijken.
.
.
.

Waarom Keepingtouch?

Met Keepingtouch ervaar en maak je verhalen over in contact blijven met Mooie Momenten. Verhalen die je leven kleur geven en interessant maken. Maar ook verhalen die je op nieuwe ideeën en gedachten brengen. Verhalen die je vooruit helpen.
.
.
Keepingtouch staat voor wat van waarde is voor jou. Waar je blij van wordt. Dat zijn vaak kleine dingen die dichtbij zijn. Of ervaringen en complimenten die je een boost hebben gegeven.
.
.
Ook doelen en dromen die je wilt bereiken. Door deze zichtbaar te maken is het eenvoudig om hiermee in contact te blijven. En laat dat nou net de manier zijn om dichtbij jezelf te blijven of je droom te verwezenlijken.
.
.
De -goed gevoel- producten van textiel van Keepingtouch zijn mooi om te geven, mooi om te krijgen. Van zomaar een lief gebaar tot een persoonlijk relatiegeschenk maar bovenal voor een positieve mindsetting en positieve gedachten.
.
.
.

.

Mijn passie

Ik help je graag met in contact blijven met Mooie Momenten door middel van:

 

 

.
.

Keepingtouch

Wil je meer weten over Keepingtouch en de mogelijkheden?
.
.

Ik ben altijd bereid om in een gesprek samen te kijken naar kansen en mogelijkheden.
.
.
Neem vrijblijvend CONTACT op met Wietske Lycklama à Nijeholt of via 06 1507 1142.

.
.
.