Kubus van textiel

Zelfgemaakt cadeau

Kubus met tekst en meer

.

Schrijven, tekenen, borduren, lijmen, strijken, met naald en draad, op vele manieren kun je zelf aan de slag met de kubus van Keepingtouch. Ontwerp of decoreer deze kubus met jouw herinneringen en mooie momenten.
.
.
Om welke reden je een kubus van katoen ook aanschaft, je kunt zelf bepalen hoe je deze ‘eigen’ maakt.  Met een gelukwens, een dierbare foto of mooi gedicht. Uniek als woonaccessoire in huis of gewoon als eyecatcher in de kast.
.
.
Elke kubus is handgemaakt en uniek. Mooi om te geven, mooi om te krijgen

 

 

Laat zien wat je blij maakt!

Iets te vieren? Wat moeten we geven? Of gewoon zomaar een kubus? Ook dat kan met de kubus van katoen. Voor jezelf of iemand anders……..
.
.
Het enige wat je nodig hebt is deze zachte kubus van schuimrubber, bekleed met katoen in de kleuren; ecru, turquoise, paars en roze.
.
.
De kubus is 10 x 10 x 10 cm groot en wordt verstuurd in een mooie verpakking met ideeën en voorbeelden.

 

 

.

Tips voor het zelf maken van de meest unieke kubus.

.

.
TIP

 Wist je dat je een kubus ook door ons kunt laten vormgeven?

Kijk bij SERVICE  voor de mogelijkheden. 

.

.

Agnes

Zij vindt het leuk dat haar kubus met alle positieve energie die ze erin gestopt heeft, door meer mensen wordt gezien. ' En het is zóóóó leuk om van de kubus een persoonlijke herinnering of kado te maken'.

Priscilla

Tijdens de paasviering maken 400 leerlingen een wenshartje / VMBO School

"Ik heb al veel collega’s gesproken. Het was een groot succes, ook voor veel jongens!! Veel kozen er zelfs voor om toch voor het hartje te gaan. Collega’s waren ook enthousiast. Uiteraard waren er ook leerlingen die het minder leuk vonden maar dat hou je altijd! Tot nu bedankt voor je snelle service en meedenken!"

Saskia en Marcel

Wenshartjes maken op een Kinderfeestje van 6, 6-jarige parmantige dametjes

"De rust is teruggekeerd in huis en de dames zijn voldaan naar huis gegaan. Nogmaals bedankt wij vonden het erg geslaagd".

Liesbeth

Workshop Wenshartjes op een "Froulju's-feestje", als cadeau aan dierbare vriendinnen

"Jij ook heel erg bedankt voor het geven van je workshop. Ik heb zelf ook genoten en alleen maar positieve reacties nadien gehoord. Het was een geslaagd feestje".

Tetje

Workshop Wenshartjes op "Dag voor de mantelzorger", Palet te Leeuwarden

"Bedankt voor de fijne middag en het foldermateriaal. Onze cliënten gaven aan dat ze een fijne middag hebben gehad".

Marijn

Jonge Gezinnen Beurs, workshop Wenshartjes, Jaarbeurs te Utrecht

"Wij kijken tevreden terug op de stand van Kinderen, vond het een geslaagde stand en de workshops kwamen goed tot hun recht".

Wietske Lycklama à Nijeholt

Geluk, het mooie en sterke zit in jezelf. Met dit inzicht straal je zelfvertrouwen uit en sta je sterker in je schoenen. Geniet daarom van je eigen positieve ervaringen want zij vertellen dit aan jou.

Nicole en Jaike

/ Life Coach Opleiding

"Talent, zo de goede woorden, totaal geen gêne om maar iets te doen, heel creatief, liefdevol, heel goed rapport, verrassend, zo'n talent niet aan de wereld geven, doe je de wereld tekort, krachtig".

Lies

“Denk nog vaak aan onze vrolijke blije sessies, waarin ik nog steeds veel heb aan de met jou verkregen inzichten!! Als ik met een concrete coachvraag zit, kom ik graag nog eens bij je!”