Laatste nieuwtje

Cadeau voor jou

Laat je inspireren in deze doe-workshop Silhouet kubus o.l.v. beeldend kunstenaar Wietske. Graag kom ik deze workshop verzorgen op locatie of in mijn atelier in Langezwaag (vlakbij Heerenveen) maar je kunt ook thuis aan de slag met een zelfmaakpakket.

Workshop Silhouet kubus

In deze workshop maak je meerdere portretten als silhouet op de kubus. Met eenvoudige technieken zoals natekenen contouren silhouet, knippen en plakken. De uitdaging is om heel precies te werken voor het beste resultaat!
.
Een stoer en hip object als decoratie voor in je interieur.

.

Meld je aan voor deze workshop
.
of bel 06 1507 1142 voor overleg.
.
Samen maken we er iets moois van!
.

Extra informatie over de workshop Silhouet kubus:

 • Zelf nodig: één of meerdere foto’s met herkenbare en duidelijke contouren. Bij aanmelding ontvang je tips voor het maken van deze foto’s.
  .
 • In ± 1,5 – 2 uur maak je met deze foto’s een kubus met silhouetten d.m.v. secuur natekenen, knippen en plakken met strijkijzer.
  .
 • Minimaal 6 tot maximaal 12 personen per workshop.
  .
 • Op locatie of in mijn atelier Jister 36, 8404 GZ te Langezwaag.
  .
 • De prijs is 35* euro per persoon in atelier Jister 36.
  *Inclusief kubus, stof en vliesofix t.w.v. € 12,45 en BTW. Exclusief € 0,25 per km voor reiskosten op locatie.
.
Liever deze ‘silhouet kubus’ thuis maken? Bestel een zelfmaakpakket silhouetkubus zwart of zelfmaakpakket silhouet kubus wit in de webshop of kijk bij service!

 

Geboorte kubus

Deze geboortekubus of een geboortekubus met naam en meer waren op de Digitale kraammarkt van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen ( 22/03 – 28/03 2021).
.

Verkrijgbaar in de webshop of zelf maken met dit zelfmaakpakket Welkom geboortekubus met naam. 

 

Wenshartje duo of meer…..

Een wenshartje duo maakt de positieve boodschap extra speciaal. Voor jezelf én iemand anders. Juist nu!
.

 • Om iemand een hart onder de riem te steken.
 • Voor een glimlach op iemands gezicht.
 • Om iets hartverwarmends te doen voor iemand anders.
  .

Een klein en liefdevol gebaar met liefde ontworpen en gemaakt, voor jezelf of iemand anders als blijk van hoop, veerkracht en positieve energie! Kijk in de webshop voor meer.

 

Tips voor droom tasjes

Verschillende organisaties stellen in deze periode van de intelligente lock down i.v.m. het coronavirus droom tasjes samen voor gezinnen die wel wat extra’s kunnen gebruiken. Een prachtig initiatief in deze tijd van onzekerheid en spanning wat ik van harte ondersteun.

.
Wensen weggeven of vasthouden
Een tip is om hier een zachte aaibare kubus in te doen of een wenshartje. Deze producten heb ik speciaal ontwikkeld om dromen, mooie momenten en herinneringen op te schrijven of op een andere manier tastbaar te maken, net wat je zelf wilt, zodat deze altijd dichtbij zijn.
.
Graag verleen ik mijn medewerking aan deze initiatieven. Neem geheel vrijblijvend contact met mij op via 06 1507 1142 of contact..

 

Ontdek jezelf bij Keepingtouch

Tijdens deze bijzondere en interactieve coaching ontdek je wie je bent en vind je het antwoord in jezelf op ‘Wie ben ik?’ en ‘Wat wil ik?’
.
Met als tastbaar resultaat een kubus met jouw antwoorden en bewustwording. Om na afloop thuis opnieuw te herlezen en ervaren voor zelfvertrouwen en innerlijke rust.
.
Onderstaand filmpje geeft een impressie van zomer 2018 maar deze coaching is ten alle tijde inzetbaar.
.
Voor meer informatie of een afspraak? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Wietske Lycklama à Nijeholt via 06 1507 1142 of mail.

 

Je goede voornemens nu wel waar maken

December nodigt uit om gebeurtenissen van het afgelopen jaar te overdenken. Mooie momenten die nog een keer voorbij komen. Om vast te leggen met de kubus.

.
Januari is een maand om het nieuwe jaar met een frisse start te beginnen. En met goede voornemens.

.
Dit jaar je goede voornemens waarmaken? Schrijf dan je doel of goede voornemens op de kubus en laat deze voor je werken.

.
Juist door het opschrijven van je goede voornemens op de kubus en deze elke dag te zien en te lezen heb je altijd je doel scherp voor ogen. Echt, deze focus gaat hoe dan ook positief voor je werken.

.
Cadeautip

Ook leuk om samen een persoonlijke kubus tijdens een WORKSHOP te maken.

 

 .
.