Life Coach

Cadeau voor jou

Wil je meer zelfvertrouwen?

 

.

Ontdek jezelf bij Keepingtouch

Tijdens deze bijzondere en interactieve coaching ontdek je wie je bent en vind je het antwoord in jezelf op Wie ben ik? en Wat wil ik?
Dat is je innerlijke kracht en dan voel je zelfvertrouwen, meer verbinding met jezelf.
.
.
Waar sta je nu en waar wil je naar toe? Soms is dat onzichtbaar door drukte van alledag. Met interactieve coaching laat ik je luisteren naar het antwoord in jezelf.
Je weet en voelt opnieuw waar je op dit moment in je leven staat en waar je naar toe wilt.
.
.
Je leert je eigen (denk)patronen te doorbreken. Je voelt weer contact met je doelen, kwaliteiten en dromen. Kortom je vindt de antwoorden op jouw vragen.
Met als tastbaar resultaat een kubus met jouw antwoorden en bewustwording. Om thuis opnieuw te herlezen en ervaren. Dat is pas waardevol.
.
.

Wat doe je met hardnekkige gedachten?

Je gedachten zijn je grootste vijanden, ze hebben de neiging je van alles wijs te maken. Ze maken je bang en houden je tegen. Hoe ondermijn je hardnekkige gedachten zoals: ik heb zoveel pech, waarom overkomt mij dit, het lukt me nooit.
.
.
Door te beseffen dat je weliswaar bepaalde gedachten hebt, maar niet je gedachten bént. En door tegenover negatieve gedachten positieve te zetten.
.
.
Het is niet de werkelijkheid, het zijn onze gedachten die ons onzeker maken. Je kunt jezelf van alles wijsmaken. Waarom niet het mooiste, als je het toch zelf in de hand hebt?

.
.
.
.
Zelfvertrouwen is een cadeau voor jou

Als Life Coach kan ik je ondersteunen bij het versterken van je zelfvertrouwen en eigenwaarde door te leren omgaan met die hardnekkige gedachten en in contact te blijven met de innerlijke kracht in jezelf.
.
.
Om het beste uit jezelf te halen voor meer persoonlijke effectiviteit. Om de juiste keuzes in je leven te maken en kunnen omgaan met emoties en gevoelens die bij het proces van persoonlijke groei horen.
.
.
Als je het kunt dromen, kun je het ook bereiken! Alles wat je hiervoor nodig hebt, heb je in je. Geef jezelf die kans om te veranderen en je droom te leven.
.
.
Vanuit mijn opleidingen, overtuiging en intuïtie weet ik de weg om jou naar je eigen antwoorden/oplossingen te leiden. Dit maakt je sterker om te kiezen wat goed voor je is. Want alleen jij kunt je eigen leven en toekomst bepalen.
.
.
Zodat jij vol overtuiging kunt zeggen: ‘Ik ben de meester van mijn levenslot. Ik ben de kapitein van mijn ziel’.

 

 

 

.
.
Ervaringen van gesprekken


Denk nog vaak aan onze vrolijke blije sessies, waarin ik nog steeds veel heb aan de met jou verkregen inzichten!! Als ik met een concrete coachvraag zit, kom ik graag nog eens bij je!” Lies

.
.
“Talent, zo de goede woorden, totaal geen gêne om maar iets te doen. Heel creatief, liefdevol en goed rapport. Verrassend, zo’n talent niet aan de wereld geven dan doe je de wereld tekort, krachtig.” Nicole en Jaike van de opleiding Life Coaching.
.

 

.
Hoe kan ik mij opgeven? Locatie en tarieven

.

Stuur mij een e-mail via contact of bel mij via 06 1507 1142.

Ik hoor graag van je! Wietske Lycklama à Nijeholt
.

.
Gesprekken worden in overleg gepland en vinden plaats op de Jister 36, 8404 GZ te Langezwaag of telefonisch.
.
.
Een gesprek duurt ongeveer 45 – 60 minuten. De investering voor een gesprek is 59 euro* voor de eerste afspraak (inclusief kennismaking), 49 euro voor de tweede en voor elke daarop volgend gesprek. Je kunt gewoon beginnen door een gesprek aan te vragen en na afloop beslissen of je een volgend gesprek wilt.

.
.
Wil je een positief verslag van jouw gesprek na afloop via de mail? Dat maak ik graag voor je tegen een extra investering van 25 euro per verslag/gesprek.
.
.
Of maak na elk gesprek een kubus met jouw antwoorden en inzichten. Dat is pas waardevol. Bestel een kubus naar keuze in de webshop
.
*Voor ondernemers en bedrijven is er een tarief op maat.
.
. 

.
.
Zelfontwikkeling, ontdekken waar je goed in bent, brengt je verder


Een gesprek bij mij als Life Coach is een cadeau voor jou. Het levert meer op dan je denkt, want wat is er mooier dan na een goed gesprek weer helder en fris in het leven te staan?
.
.
Zelfvertrouwen verkrijg je op basis van zelfkennis. Als je voldoende zelfkennis hebt, kun je vragen beantwoorden als: ik ben….., ik kan…… en ik wil….. Dit maakt je weerbaarder en helpt je bij het maken van keuzes in je leven.
.
.
Met jouw antwoorden kun je je eigen grensen bewaken en omgaan met nieuwe situaties. En daarmee win je weer zelfvertrouwen. Je kunt de situatie niet veranderen maar als je zelf veranderd zal ook de situatie veranderen.

.

.
.
.

‘Ontdekken waar je goed in bent, brengt je verder’
.

‘Het mooiste wat je worden kunt is jezelf’
.

‘Dromen Durven Doen!’ ‘Je kunt meer dan je denkt’ ‘Dare to be’
.

 ‘Drie keer vallen is niet erg als je maar vier keer opstaat’

.
.
..

..

Achtergrond Life Coaching Keepingtouch

Life Coaching werkt volgens N.A.C model van Anthony Robbins:

  • Neuro (centrale zenuwstelsel)
  • Associative (gewenst resultaat koppelen aan je innerlijke motivatie)
  • Conditioning (blijvende verandering)

.
.

Gewenst resultaat met eigen antwoorden

Als life coach sta ik naast je om samen met jou te zoeken naar de oplossingen in jezelf. Juist het vinden van je eigen antwoorden, maakt je sterker en motiveert je om te kiezen voor wat goed voor jou is.
.
.
Om dit gewenste resultaat te bereiken in een gesprek werk ik met de 4 B’s:

  • Begrijpen (bewust worden)
  • Beleven (voelen)
  • Bewegen (letterlijk stappen zetten)
  • Blijvend (conditioneren)

.
Tijdens dit gesprek activeer ik de interne hulpbronnen die je in je hebt en deactiveer de blokkades die hierbij in de weg staan. Zo ervaar jij een waardevolle reis op weg naar zelfvertrouwen en jezelf zijn.

Certificatie, discretie en kwaliteit

Mijn opleiding als resultaat gerichte Life Coach heb ik gevolgd bij Health Balance die is aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van BeroepsCoaches) en EMCC (European Mentoring en Coaching Council).
.
.
Wat er tussen mij en jouw besproken wordt, is voor niemand anders bestemd. Ik maak mijn persoonlijke aantekeningen tijdens het gesprek en indien gewenst maak ik hiervan een verslag.
.
.
Doordat ik regelmatig bijscholingscursussen volg, vakliteratuur lees en leer van het leven zelf, blijf ik mijzelf ontwikkelen en open staan voor andere technieken.