Herinnering kubus

In herinnering kubus

Herinnering kubus, een mooi interieurproduct ter herinnering aan een dierbare overledene. Om diegene die er niet meer is een beetje dichterbij te brengen.

Als nabestaande is het vaak moeilijk om afstand te doen van de garderobe van een overleden dierbare, zeker als het een veel gedragen kledingstuk betreft, iemand kunnen uittekenen in een overhemd. Wat doe je er mee?

Je wilt het niet zomaar wegdoen, maar kunt het moeilijk voor altijd in de kast laten hangen. Hoe mooi is het om van een paar bijzondere kledingstukken een herinnering kubus te maken dat je een speciaal plekje geeft in je interieur?

Afscheid nemen van het originele kledingstuk en er een kleding kubus van te maken is een emotionele beslissing maar kan ook een helende werking hebben. Troost-idee: tastbare herinnering van een kledingstuk met de rijkheid van levensverhalen en mooie herinneringen voelen en vasthouden.

Door de speciale opening in de bekleding is het mogelijk om een klein gedeelte van de as in de In herinnering kubus van 10 x 10 cm te bewaren.

Ter herinnering kubus van textiel, In herinnering kubus, in herinnering brengen, ter herinnering kubus van textiel, ter herinnering aan, troost en herinnering, remember, keepingtouch