In herinnering kubus

In herinnering kubus

In herinnering brengen – In herinnering kubus

Met de zachte aaibare kubus van Keepingtouch is het nu mogelijk om van deze emotionele spullen een dierbare In-herinnering-kubus te maken. Als een blijvend en liefdevol aandenken om in je handen te koesteren en vast te houden. Om de herinneringen levend te houden en troost uit te putten, voor een speciaal plekje in je interieur of altijd zichtbaar dichtbij.

Maak je eigen unieke en persoonlijke In-herinnering-kubus met bijvoorbeeld een foto, broche, geschreven tekst of een stukje van een vaak gedragen kledingstuk. Door het tastbaar maken van deze herinneringen op een In-herinnering-kubus neem je de tijd om stil te staan bij mooie momenten uit het leven van de geliefde en dierbare persoon. Dat kan helend werken.

Door de speciale opening in de bekleding is het mogelijk om een klein gedeelte van de as in de In herinnering kubus van 10 x 10 cm te bewaren.

Ter herinnering kubus van katoen, In-herinnering-kubus, in herinnering brengen, ter herinnering aan, troost en herinnering, remember, Keepingtouch